Vi lever fortfarande!

Kategori: LOS ANGELES

Eftersom vi FORTFARANDE inte har lyckats ansluta till nätet med datorerna kommer en textuppdatering med sammanfattningar om vad vi har gjort sen det  senaste riktiga inlägget. 
 
Förra söndagen: vi var i Santa Monica hela dagen, både bad och shopping! Vi gick till Victorias Secret först, vilket kanske var bra eftersom vi spenderade liiite för mycket tid och pengar där eheh. Sedan gick vi runt och kollade i stan och på piren, en riktigt fin stad med mycket folk! Efter det gick vi och badade, över om vi inte hann spendera så mycket tid på stranden så var det jättehärligt. 
 
Måndags: på kvällen åkte vi på en limo tour runt hela staden; vi var bl.a. i Hollywood, på rodeo drive och på sunset boulevard. Det var verkligen sjukt kul, speciellt eftersom vi hamnade i samma limo som alla våra vänner. 
 
Tisdags, onsdags och torsdags: vanliga dagar med skola, häng vid poolen och ett och annat bio- eller restaurangbesök! 
 
Torsdags: vi firade 4th of July på Disneyland, var där från 12-12. Trots långa köer hann vi se och åka mycket. Riktigt kul dag fram tills slutet när vi båda satt på bussen med olidliga magsmärtor... 
 
Fredags: efter skolan åkte vi till universal citywalk med hela campuset, vi shoppade och åt helt amazing mat på hardrock cafe. 
 
Lördags: ännu en LA city tour, fast utan limousin denna gången. Stannade till vid ett observatorium och såg ut över hela staden, shoppade i west Hollywood och på The groove och gick även runt på rodeo drive (såg faktiskt en kändis från Disney Channel!).
 
Igår: Universal studiooos! Föredrar klart universal framför Disneyland, det coolaste var studio touren när man fick se hur alla filmer och tv-serier som produceras där var gjorda. Det fanns helt sjuka 3D-åkattraktioner, det var så himla verkligt! Vi gjorde misstaget att åka "jurassic park river adventure", vi blev verkligen heeelt dygnsura. På riktigt. Men kul var det iallafall, haha. 
 
Idag var vi på Huntington beach, en väldigt fin strand med mycket surfare och härliga vågor. Jenny låg mestadels och solade, men jag och Madeleine gick och hyrde surfbrädor. I början kände jag för att ge upp för att det var så svårt, men efter ett tag gick det bra. Nu på kvällen gick vi på bio. ALLA som var med på strandbesöket har bränt sig, jag har, för ovanlighetens skull, bara bränt mig lite om man jämför med alla andra. Kanske beror på att jag hade fullt upp i vågorna och inte solade en sekund haha. 
 
Hoppas verkligen att vi kan ansluta datorerna till nätet snart igen, så fort vi lyckas kommer en bildbomb! 
 
/Tovalisa

Kommentarer

  • Elisabeth säger:

    Hur mycket kul som helst ju. Hoppas också att ni får tillgång till nät snart så vi får se lite bilder. Varför magont??

    2013-07-10 | 23:40:17

Kommentera inlägget här: