Avresemötet!

Kategori: INNAN RESAN

Är helt överdrivet taggad inför resan nu efter mötet. Även om det "bara" var ett allmänt möte och ingen information om respektive kursort så fick man reda på mycket nödvändigt och blev som sagt sjukt taggad! Wow, kan inte fatta att det är mindre än en månad kvar nu...
/Tovalisa

Mer om mig due to uttråkning deleuxe

Kategori: OM OSS

Just nu sitter jag på ett tåg som skulle anlänt i Stockholm för över två timmar sen, beräknad ankomsttid är runt 22-23. Jag kände att nu när mobilen och en gott- och blandatpåse jag fick gratis av personalen är mitt enda sällskap kan jag berätta lite mer om mig själv. Så våra uppskattningsvis 2 läsare (hej mamma och Sofie) får reda på lite mer om mig, om hurdan jag är på riktigt. Wellwell, har ändå inget bättre för mig. Min utsikt är liksom en blöt skog och en reklamskylt från Naturskyddsföreningen om "Nils Holgerssons ganska värdelösa resa genom Sverige" som jag ofrivilligt har läst 70 000 gånger.
Jag är alltså på väg till el huvudstad för att träffa min pojkvän som bor där, åker dit ca en gång i månaden och han kommer till mig i Göteborg lika ofta. Vi har varit tillsammans i över ett år nu, så man kan ju bara tänka sig vad biljetterna sen dess har kostat.. Saker man bör veta om mig är att mitt sätt att vara ibland växlar mellan en byråkratisk 40-årings och en tjurig 5-årings humör, jag tror att jag är ganska snäll och jag brukar vara rätt outgoing. Trots det sistnämnda är det att träffa alla nya människor som gör mig mest nervös inför språkresan, är orolig över att jag inte kommer passa in i gruppen. Men jag överlever iallafall eftersom jag har Jenny med mig haha. Och nuuu stannade tåghelvetet igen, luv life. Bör tilläggas att toaletterna och ventilationen i min tågvagn är paj. Svettodören från ett trettiotal instängda människor får hela tåget att lukta rutten pung.
När jag var liten var jag ungen som satt bredvid och pratade med föräldrarna istället för att käka grus och snor i sandlådan med de andra barnen. Många undrar varför jag är vegetarian, att jag väljer att inte äta kött är typ min revolt mot köttindustrin haha, vill inte äta något som har födds för att dö och plågas för att jag ska ha något att stoppa i munnen. Jag har helt okej självkänsla, gillar band/artister som; Bon Iver, The Strokes, Lana Del Rey, Crystal Castles, The Drums, The Vaccines, CocoRosie, Håkaaan, Kent och en massa mer. Indiepop/indierock, typ.
Så, nu har jag berättat lite mer ingående om mig själv haha.. Känn medlidande för mig, är så sjuukt uttråkad och tanken om att jag gaaanska snart kommer att vara i LA brottas med tanken om hur jag aldrigaldrigaldrig, vill läsa om Nils Holgerssons ganska värdelösa resa igen.

/Tovalisa

TOVALISAA :)

Kategori: OM OSS

Tänkte berätta lite om mig själv; jag heter Tovalisa, är 15 år (också 98:a) och bor i Linnéstaden i centrala Göteborg. Mina största intressen är ridning, fotografi, resa, att vara med vänner/min pojkvän, läsa, teckna, skins ooooch Game of Thrones haha.
Jag är ganska ambitiös i skolan och lite av ett controlfreak.. Ibland, haha. Ser verkligen sjukt mycket fram emot resan!
 

JENNY

Kategori: OM OSS

Det är alltså jag som är Jenny! Jag är bosatt i centrala Göteborg & är 14 år gammal, fyller 15 i oktober. 
Är väldigt dålig på att komma på intressant fakta om mig själv men jaa.. är helt beroende av x-antal tv-serier som t.ex. Pretty Little Liars, jag älskar mina två katter och det jag helst gör på min fritid är att umgås med mina vänner!
 
I sommar ska jag inte bara på språkresa, utan efter de 3 veckorna i L.A ska jag stanna kvar i 2 veckor för att åka runt i Kalifornien med min familj. Det ska verkligen bli superkul! :)
 
Jag kommer antagligen fylla på med mer info om mig senare, sen så kommer ni ju få lära känna mig och Tova litegrann genom bloggen. Men ja, det var det jag kom på och hann med nu! Hörs senare, xx. 
 
 iPhone kvalité, men här har ni en bild på mig! 

Första inlägget!

Kategori: INNAN RESAN


Heej! Nu har vi äntligen fått våra inloggningsuppgifter till Mypage. Vi har just läst klart allt och är mer taggade än nånsin! Den 23 juni åker vi ju nämligen till Los Angeles och det är nu 53 dagar kvar. Vill nästan börja packa dirket haha x) 
Vi blev lite förvirrade över MyPage-sidan, det var oklart vilka aktiviteter med mera som ingår.. Men det kommer bli kul oavsett. Vi ser verkligen fram emot resan, att träffa nya människor, shoppa och att vara i LA. 
 
// Tovalisa & Jenny